Monday, April 1, 2013

Akhirnyaaaaaa....

Haaaa korang ingat lagi tak.kalo korang baca post aku sebelum ni tentang fear factor tu..Kan aku dah cakap tunggu update aku seterusnya untuk aku upload picha bersama si comel hairul azreen aku tu kan..So skang ni aku nak bagitau yang aku pegi jugak akhirnya dan aku dapat jumpa dengan Captain..Arghhhhhhhhhh  ( giler jap..) best giler dapat jumpa dia....Kalo korang nak tau dia sangat comel kot..siyes tak tipu..Dengan janggut sejemput dia tu..Haishh kan aku memang suka lelaki yang ada janggut sejemput kan..Akhirnya impian nak jumpa dia tercapai..

Okayy aku sampai kul 8 lebih lah..Sebab aku abis kelas kul 5.30 petang..Then aku kena gi setiawangsa lak jumpa akak aku..Yelah nak gi sana pun aku ajak akak aku..Dia datang dari Pahang kot..Memang aku suh gak dia datang semata-mata nak gi fear factor ni..Nak gi jumpa captain ni..Aku nak gi sendiri takde transport..Then tempat yang dia buat ni plak susah nak dapat public transport , i mean tren lah kan..So bagi aku susah skit lah nak gi kalo takde transport sendiri..Nak ajak membe? Haishh diorang tak layan benda2 camni macam aku ni..hahahaha..Dahlah tak tau jalan nak ke Solaris dutamas tu camne..So memang mencari sendiri berpandukan sign board..sampai sesat kot..huhu..Tapi demi captain Hairul azreen tersayang (opsss..jangan marah peminat captain yaa... ) aku gi gak..

So memang puas lah dapat jumpa dia..Dapat jumpa abg aaron lagi tu..Oh my god..dia sangat tough..hensem..Haishhh...tapi tu lah susah nak bergambar dengan dia sebab ada bodyguard..bodyguard dia giler besar..huhu.. Dah nama pun bodyguard kan..mestilah badan kena "Bob The builder " ...Pe lah sha ni..hohoho...Okay aku malas nak citer banyak..Seperti yang di janjikan..ni picha nya..

Saya dan Hairul Azreen tabik hormat untuk korang semua...

Owh melting...

Saya Captain Hairul Azreen Juara Fear Factor Malaysia Pertama

Abg Aaron Aziz yang sangat hensem









Okayy gambar2 lain hanya jadi simpanan saya je yek..hehehe..So plishh jangan jeles okay..hahaha...Oh ye hairul sekarang dah ada fan club khas dia..Kalo nak jadi fan club dia sila layari laman web blog 
1. www.chsquad.blogspot.com
2. Follow di twitter @CHSquad

Jomm ramai2 join CHSquad yok..heheheh..

p/s : Besday Captain tak lama lagi..Nak buat kek batik utk dia lah t..Nanti saya hantar kat umah hairul okay... :)

2 comments:

  1. mintak izin guna gmba Hairul yg sorang tu boleh??

    ReplyDelete