Saturday, December 28, 2013

Nuffnang

Sebelum ni aku tak pernah tau pun pasal nuffnang ni..Biasa nampak kat blog2 orang tapi tak pernah terpikir nak daftar.. Then tetiba rasa arini nak daftar..So aku daftar lah nuffnang..Senang je nak daftar nye..huhuhu...Tapi tu lah aku dok pikir lagi boleh dapat duit ke kalo aku daftar nuffnang ni?Yelah kalo aku ni blogger terkenal..ramai orang yang visit blog aku..Memang boleh dapat duit kot.. Tapi aku nye blog ni biasa2 je.. Takdelah hebat sangat..Citer pun ikut suka aku je pe yang aku nak letak..

Sebenarnya aku start buat blog ni once aku break ngan ex bf aku dulu..Yelah aku ni jenis cerita pe sahaja kat dia..So bila dah putus tu, aku tak tau nak citer kat sapa..Then aku akan asyik teringat kat dia je..So untuk menyelesaikan problem aku ni, aku pun buat lah blog..So aku boleh citer pe saja kat blog ni..Then kalo aku rasa sedih ke, teringat kat dia ke, aku akan tulis blog..Tulis lah pe je yang aku nak tulis..Bosan giler kan blog aku ni..

Kalo korang baca blog ni dari awal..mesti korang akan cakap..

" Ntah apa-apalah blog dia ni..Tak menarik langsung..bla..bla..bla.."

Okay cukup..aku paham..Aku pun rasa kalo aku baca balik mesti aku akan cakap cmtu..Hahahaha.Tulis pun ntah pape kan..Yelah dulu SPM pun BM cukup2 makan je..Selamat tak failed..Hahahahah...Pape pun aku akan cuba menulis dengan lebih baik lagi..Yeahh chayok sha!!

Aku sebenarnye minat menulis and teringin nak tulis novel..Tapi belum ada masa lagi nak menulis..Dulu masa sekolah dulu adalah tulis satu cerpen nak letak kat majalah sekolah..Oklah tu kan..dari takde langsung nama aku kat majalah..hahahha..Tapi la ni macam dah kekurangan idea. Padahal baca novel selalu..Berlambak novel kat rumah..Haiyyaaaa..takpelah satu masa nanti aku akan tulis novel gak..Mungkin aku akan start menulis dalam blog aku dulu..Ok lah tu kan..

Okayy dah lari tajuk dah ni..hahahah..Papepun kalo korang singgah blog aku, rajin-rajinlah klik ads nuffnang tu yek..huhuhu..


p/s: Aku baru abis study QC ni untuk paper final esok..Wish me luck.. ;)

No comments:

Post a Comment